Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.

MYPLANT & GARDEN

  • Vse o dogodku
  • Trajanje od 22.02.2023 do 24.02.2023
  • Cena:

MYPLANT & GARDEN


International Green Expo Myplant & Garden – Mednarodni zeleni sejem je najpomembnejši mednarodni sejem za hortikulturo, pokrajino, vrtove in zeleno gradnjo. Sejem, ki je nastal v sodelovanju med neodvisno organizacijo - konzorcijem podjetij, največjim sejmiščem v Evropi in podjetji ter upravljavci zelenega sektorja, je samo v petih letih spremenil italijanski svet sejmov ter postal njegov protagonist.

Myplant & Garden je stičišče vseh operaterjev v tej panogi v Italiji, pritegnil pa je tudi mednarodne razstavljavce, kupce in strokovnjake.

V treh sejemski dnevih postane mednarodni sejem za vrtnarstvo središče poslovanja. Predstavljeni sektorji: drevesnice, cvetje, lonci, dekoracija, arhitektura, stroji, storitve in tehnike - razkrivajo razpon in globino ponudbe, ki je ne najdete nikjer drugje.

Istočasno pa sodelovanje s strateškimi partnerji v Italiji in v tujini omogoča, da Myplant & Garden ponudi številne palimpset sestanke, seminarje in povezave.

3 dnevi poslovanja, povezav in inovacij v največjem sejmišču v Evropi.

Če prihajate s področja Alpe - Jadran (Avstrije, Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije, Črne Gore, Severne Makedonije, Kosova in Albanije) ali Turčije in bi želeli razstavljati na Myplant & Garden ali dobiti vabilo za poslovni obisk sejma, vas prosimo da nas kontaktirate podjetje MŽ consulting.

 

Več o tem na povezavi 

https://mz-consulting.org/sl/sejmi/milano_italija/myplant_garden_milano/

mi®

 

 Članom sekcije
priskrbimo kode za brezplačen
ogled sejma

 


Povezani smo z evropskimi cvetličarskimi asociacijami