Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
rozca

Hortikulturna delegacija v Aalsmeer in obisk Floriade

26. SEPTEMBER 2022  |   Larisa Vodeb

Med 23. in 25. septembrom je potekal obisk Floriade skupaj s poslovno delegacijo cvetličarjev in vrtnarjev.

OZS, Sekcija cvetličarjev in vrtnarjev je s podporo SPIRIT, javne agencije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije ter  Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo organizirala obisk poslovne  delegacije v Alsmere na Nizozemskem,  v središču trgovine z rastlinami, skupaj z obiskom svetovne razstave FLORIADE.

Pred samim odhodom na Nizozemsko je delegacijo sprejel tudi ambasodor Nizezemske v Sloveniji, gospod  Johan Verboom in delegaciji zaželel veliko novih poslovnih kontaktov in novih strokovnih spoznanj s področja hortikulture in izrazil zadovoljstvo, da med Slovenijo in Nizezemsko poteka tako uspešno gospodarstvo sodelovanje  z močni gospodarskimi stiki.  Delegacija je imela zelo intenziven dvo dnevni program med 23 in 25. septembrom. Prvi dan so člani delegacije imeli možnost vzpostavitve neposrednih kontaktov z največjimi trgovci cvetja, lončnic in zelenih rastlin, spoznali  so tudi načine pospeševanje prodaje in nove poslovne modele, ki nastajajo zavoljo novih tehnologij v cvetličarstvu in vrtnarstvu. Drugi dan pa je bil namenjen obisku razstave Floriada.

.

 Članom sekcije
priskrbimo kode za brezplačen
ogled sejma

 


Povezani smo z evropskimi cvetličarskimi asociacijami