Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
rozca

IPM 2020 - brezplačne vstopnice za člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev

23. DECEMBER 2019  |   Miran Rade

Si boste ogledali sejem v Essnu? Sejemska hiša MESSE ESSEN članom sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS nudi omejeno število brezplačnih vstopnic.

Na podlagi večletnega dobrega sodelovanja s sejemsko hišo MESSE ESSEN smo na sekciji cvetličarjev in vrtnarjev prejeli omejeno število natisnjenih brezplačnih vstopnic za ogled sejma IPM 2020, ki bo potekal med 28. in 31. januarjem.

Člane sekcije, ki se boste odločili za ogled sejma, vabimo da izkoristite ponujeno ugodnost in si brezplačno vstopnico (max. 2 vstopnici za eno podjetje - člana sekcije) priskrbite čim prej.

Da vam bomo lahko po klasični pošti pravočasno poslali naročene vstopnice, bomo naročila brezplačnih vstopnic sprejemali po e-pošti: info@florist.si do najkasneje 20. januarja 2020, Vstopnice bomo pošiljali po vrstnem redu, kot bomo prejemali naročila.

Vkolikor bo omejeno število brezplačnih vstopnic pred 15. januarjem pošlo se bomo potrudili, da pridobimo še dodatne brezplačne vstopnice, "uspeha pri tem pa žal ne zagotavljamo".

 

Flyer IPM 2020

Člani UO sekcije cvetličarjev in vrtnarjev in odbora vrtnarjev:
Tanja Bizjan, Julij Brinc, Simon Hlebec, Tomaž Jevšnik, Tina Lap, Franci Landeker, Simon Ogrizek, Marjan Planinšek, Dejan Rojko, Anica Stupica