Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
flora2020a

Odpovedano/Prestavljeno Povabilo članom na brezplačno razstavljanje na sejmu Flora 2020

21. JANUAR 2020  |   mi®

Na podlagi dobrega odziva na lanski Flori in predhodnih sejmih, sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS vabi člane OZS, da se udeležijo skupne predstavitve na sejmu Flora 2020.

Razstavljavci

Tokratni, že 25. sejem Flora bo zastavljen podobno a vseeno nekoliko drugače kot lani. Celotno dogajanje se bo odvijalo v dvorani K, kjer bo članom OZS za potrebe razstave (ne pa neposredne prodaje) v sejemski dvorani na voljo skupaj med 300 in 500 m2 razstavnega prostora. Pripravljeno bo vse potrebno za skupinsko predstavitev domače vrtnarske proizvodnje, parkovnih zasaditev, ponudbe cvetja in dodatkov, šopkov, poskrbljeno bo za tekmovanje mladih cvetličarjev in vrtnarjev in še bi lahko naštevali.

Da bo razstavljanje na sejmu dostopno čim širšemu krogu članstva, bo prostor za razstavljanje v okviru te skupinske predstavitve v sejemski dvorani K za člane sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS ZASTONJ. Organizatorji bomo poskrbeli za osnovni prostor, skupno registracijo, vpis razstavljavcev v katalog, tako da bo strošek z razstavljanjem čim manjši, razstavljavci sami poskrbite za sejemsko opremo (talne površine, pregrade, obrobe,..) in seveda za izdelke, ki jih boste predstavili.

Vodstvo sekcije vabi člane, da izkoristijo ponujeno in se udeležijo skupne predstavitve.

Podrobne informacije o razstavnih prostorih so priložene v prijavi za sodelovanje članov sekcije cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS na 25. sejmu Flora 13.-15. marca 2020.

Prijava za sodelovanje

Prijava za sodelovanje   

Člane vabimo, da nam do 8. februarja 2020 pošljejo prijavnico za sodelovanje na tej promocijski predstavitvi v sejemski dvorani K, s katero bodo lahko opozorili na svojo dejavnost, proizvodnjo, storitve,.. čim širšo domačo in tudi del tuje javnosti.

 



Članom sekcije
priskrbimo kode za brezplačen
ogled sejma

 


Povezani smo z evropskimi cvetličarskimi asociacijami