Spoštovani uporabnik Microsoft Internet Explorerja!

Spletni brskalnik, ki ga uporabljate, ne omogoča polne funkcionalnosti spletnih portalov OZS. V izogib težavam pri delu s portalom vam predlagamo, da uporabite sodobne spletne brskalnike kot so Google Chrome, Mozilla Firefox ali Microsoft Edge.

Hvala lepa za razumevanje.
rozca

Povabilo cvetličarjem na tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan 2021

01. SEPTEMBER 2021  |   mi®

Tekmovanje bo izvedeno v petek 17. septembra 2021 - prijave sprejemamo do četrtka 9. septembra.

EHD Mozirski gaj in sekcija cvetličarjev in vrtnarjev pri OZS vabita vse aktivne cvetličarje in cvetličarke, da se nam pridružijo v petek 17. septembra v popoldanskem času v  Mozirskem gaju, ko bomo ob 15. uri izvedli tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan.

Večino materialov bomo zagotovili organizatorji, potrebujete le svoje orodje in nekaj jesenskih plodov, kot je navedeno v priloženih pravilih.

Tekmovanje za Pokal Mozirski tulipan, na katerem starost udeležencev ni omejena, bo hkrati tudi zadnja od treh tekmovalnih tem mladih (rojenih leta 1998 in mlajših), ki se bodo potegovali za čim boljše uvrstitve na letošnjem tekmovanju Sloskills-cvetličarji, ki ga organiziramo v sodelovanju s CPI in skupaj z EHD Mozirski gaj.

- Prijavnica za "pokal Mozirski tulipan 2021"

- Prijavnica za "pokal Mozirski tulipan 2021"

Prijave sprejemamo na sekciji do vključno 9. septembra 2021 po E-pošti: info@florist.si

 

Če so med vami ali vašimi zaposleni tudi mlade cvetličarke-cvetličarji, rojeni 1.1.1998 ali kasneje, vas vljudno vabimo, da se prijavijo in udeležijo tekmovanja mladih cvetličarjev, ki bo štelo za predizbor desetih tekmovalk/cev, ki se bodo uvrstili na finalno tekmovanje SLOSKILLS prihodnje leto. Na tekmovanju septembra prihodnje leto bo izmed teh izbran/a  udeleženec/ka za Euroskills 2023, ki bo potekal v Sankt Petersburgu v Rusiji.

Pogoji in pravila so že objavljena na naši spletni strani>>>>>

Za vse udeležence je to enkratna priložnost, da se izkažejo med sovrstniki, hkrati pa so tovrstna tekmovanja izjemna priložnost za pridobivanje izkušenj. 

 

Vabljeni.